16 Nis 2015

The Face Shop: ''Lovely Me:Ex Cushion Blusher'' Allık İncelemesi ve Yorumları

The Face Shop: ''Lovely Me:Ex Cushion Blusher'' Allık İncelemesi ve Yorumları


Bugünkü yazımda yine bir Kore markası olan The Face Shop markasının bu sevimli allığını incelemek istedim. The Face Shop Türkiye'de şu an satılıyor sanırım. Çok az ürününü denemiş olmama rağmen sevdiğim bir Kore markası.

The Face Shop: ''Lovely Me:Ex Cushion Blusher''


The Face Shop: ''Lovely Me:Ex Cushion Blusher''
Marka sanki The Body Shop'tan birazcık esinlenmiş gibi, ama ürünlerin pek alakası yok. Çoğu uzakdoğu markalarında olduğu gibi sevimli daha feminen ambalajları var. Zaten Kore ve Japonya bana feminen etkinin daha ağır bastığı ülkeler gibi gelmiştir, tasarımlara da bu özellik yansıyor gibi.


Ambalajı çok şirin ama biraz dayanıksız, zira kartondan yapılmış bir dış ambalajı var. İçini açtığınızda ise bu sevimli puf karşılıyor sizi. Ne kadar kullanamasam da bayılıyorum, tıpkı şu pompalı parfüm şişeleri gibi, kullanışsız ama çok çok sevimli..





Allığın rengi kabında çok pigmentli bir allık gibi dursa da, ciltte daha doğal bir bitişi var. Kullandığım çoğu Uzak doğu ürünü böyle, ilk bakışta inanılmaz pigmentli gibi duruyorlar ama deneyince yanıldığınızı anlıyorsunuz..



Bu renk 01 Romantic Pink, ismiyle çok uyum içinde olduğunu düşünüyorum.



Yanakta hafif lila alt tonlu bir pembeye dönüşüyor, çok pigmentli olmamasını ben sevdim, ne kadar yoğunlukta bir renk vermek istediğime kendim karar verebiliyorum böylelikle..
Ama şu uyarıyı da yapmak isterim ki eğer buğday tenli veya daha esmerseniz cildinizde bu allık rengini çok belli etmeyebilir.

Ürün 7 gr ve allık bitirmenin ne kadar zor olduğu düşünülürse bence oldukça yeterli bir miktar.

Beğenmediğim özelliklerine gelirsek fazla pudramsı bir yapısı var bu yüzden kalıcılığı çok az, kuru bir cildim olmasına rağmen yaklaşık 3 saat gibi bir kalıcılığı var. Puf kullanımı çok şirin ama hijyen açısından bakarsak nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum. Aksesuar olarak kalıyor çoğunlukla.
Yaklaşık bir senedir benimle beraber bu allık ama elimin çok gittiğini söyleyemem.

The Face Shop' un el kremlerinin ambalajına da bayıldım, onları da yakın zamanda denemek gibi bir planım var. Kore markalarının Türkiye' ye geldiğini görmek gerçekten beni çok mutlu etti. Önce Missha, sonra The Face Shop ve yakında da Etude House, darısı Japon markalarının başına ^^

15 Nis 2015

Bitenler

 Merhaba,sonunda üçüncü bitenler yazımı yazıyorum:)ürün bitirmek çok zor ama bir o kadar da mutlu edici,çünkü aldığım ürünleri atmaktan hiç hoşlanmıyorum,bugünkü yazımda maalesef öyle bir ürün var ama neyse ki çok uygun fiyatlı bir ürün.Keşke daha çabuk ve daha çok ürün bitirebilsem ama hiç yoktan iyidir:)





  Bakalım bu sefer neler bitmiş;

1.Elidor 7/24 Mükemmel Düz Durulanmayan Bakım Kremi:Çok etkisini göremedim, zaten bitiremedim ve tarihi geçti,maalesef çöpe gitti.
2.John Frieda Luxurious Volume Şampuan: Tekrar almayı düşünmüyorum.
3.Down Under Naturals Nude Nemlendirici Şampuan: Bu şampuanı özellikle annem çok  seviyor. Bunu birlikte bitirdik ama yenisini ona aldım. Ben şu an Giovanni kullanıyorum, biraz daha kullanayım yazısını yazıcam.
4.Bioderma Sensibio Light Nemlendirici: Ben diğer nemlendiricilerden çok bir farkını göremedim. Şu an Olay kullanıyorum, o da bitince Garnier saf&temiz nemlendiriciyi almayı düşünüyorum.
5.NPW Serinletici Göz Maskesi:Bir kere kullandığım için pek etkisini göremedim ama ferah bir his yaratıyor. Tekrar alabilirim.
6.Parmex Aseton: Bundan bir sürü bitirdim şu ana kadar, yine alırım.
7.Watson Makyaj Pamukları: Benri kullanıyorum bu aralar ama bu daha yumuşak, yine alabilirim.
8.Avon Ruj Testerları: Denemek için almıştım bu rujları ama pek kullanmıyorum, dört tane bitti.
9.Lush Duş Jölesi: Yazısı için tıktık. Bir daha almayı düşünmüyorum çünkü zor köpürüyor. Yves Rocher ürünlerini denemek istiyorum.
 
   Bitirdiğim ürünler bunlardı. Daha bitirecek çok şey var, artık dolaplara sığmıyorlar ama zaten artık daha dikkatli alışveriş yapıyorum. Anneler Günü'ne kadar bir şey almama sözüm de hala geçerli. Hepsi bitsin yenileri gelsin:)
  Siz son zamanlarda neler bitirdiniz?
  Mutlu Kalınヾ(^∇^)

10 Nis 2015

Cuma'nın Ojesi:Ellerde İlkbahar:)

Merhaba, ilkbahar için özel bir oje postu hazırlamak istiyordum, ne yapıyım diye düşünürken, ilkbaharın temsilcisi olduğu için çiçek deseni yapma kararı aldım ama nasıl yapacağımı tam bilmiyordum ve aklıma aylar önce izlediğim Bubzbeauty'nin videosu geldi. Ben de onu rehber aldım ve hemen denemeye başladım:)
   Bubz beyaz oje üzerine yaptı, ben soft renkler daha hoş olur diye düşündüm ve baz rengi olarak Pastel 53 numarayı sürdüm, yüzük parmağıma da Rival de Loop #34 Mint Melody'i uyguladım. Sonra Sally Hansen Bubblegum Pink ile baş parmağa üç, diğer parmaklara ikişer adet büyük yuvarlaklar oluşturdum ve sıra gülleri yapmaya geldi. Classic 227 koyu pembe ojeyi kullanarak kürdan yardımıyla yuvarlağın etrafını ve içini çizdim.Pastel 74 no koyu yeşil oje ve yine kürdan ile üçgen şekli oluşturarak yaprakları yaptım ve Rimmel Pro Super Wear Topcoat'u uyguladım. Nasıl yapıldığını daha ayrıntılı görmek için yukarıdaki linke tıklayabilirsiniz. Umarım beğenmişsinizdir:)


3 Nis 2015

Cuma'nın Ojesi: Flormar Pretty P16

Merhaba, Flormar Pretty P16, Pretty koleksiyonundan mercan rengi bir oje, tam bahar ve yazı çağrıştırıyor:) Pretty serisinin ojelerini seviyorum, 6ml'lik minik bir şişesi var, yapısı ne opak ne ince, en güzel sonucu iki kat uygulandığında alıyorsunuz. Işığa göre pembe,kırmızı ya da turuncu da görünüyor. Ben tabi yine bir hareket katmak istedim ve Golden Rose Nail Art Sticker'ından çiçekler ekledim. Bunlar çok büyük kolaylık ama kendi yaptığınız desenler gibi uzun süreli kullanamıyorsunuz, bu yüzden  topcoat kullanarak hemen çıkmamasını sağlamalısınız.

Cuma'nın Ojesi: Flormar Pretty P16

1 Nis 2015

Berlei Toparlayıcı Sütyen

Merhabalar :))

Uzun zaman sonra yeniden yazma fırsatı bulabildim. Ancak bugün yazacağım konu makyaj gönderilerimden farklı olarak iç giyim üzerine olacak. Hani derler ya olmayan pişman, olan bin pişman. Büyük göğüs de buna birebir uyuyor. Tabi bu durumda çaremize toparlayıcı sütyen yetişiyor. Henüz bilmeyenler için söyleyim toparlayıcı sütyen büyük göğüsleri küçük gösteyen, minimizer sütyen veya iki beden küçülten sütyen olarak da geçiyor ve giydiğimizde göğüslerimizi küçük gösteriyor.

Ön bilgi kısmını verdikten sonra gelelim sadede :))

Uzun zaman önce öğrendim aslında böyle bir sütyen kullanarak küçük gösterebileceğimi. Nbb ile başladım ilk olarak ve yaklaşık dört yıl kadar kullandım ancak sütyen üzerimdeyken inanılmaz bir baskı hissediyordum gögüslerimde. İnsan buna zaman içerisinde alışıyor tabi ama yine de eve geldiğimde ilk işim sütyeni çıkarmak oluyordu. Tabi nbb'yi tercih etmemin sebebi biraz da fiyatının hesaplı oluşuydu. Yaklaşık 6 ay kadar kullanım ömrü oluyordu benim için nbbnin. Sonrasında bütçemi biraz daha yükselterek yeni inci sütyeni denedim ama o da göğüslerime basınç uyguluyordu ve içinde kendimi rahatsız hissediyordum.

Sonra giriştim yeni bir toparlayıcı sütyen araştırmasına. O forum senin bu sözlük benim aranırken kadınlar kulübü forumunda minimizer sütyen konusuna rastladım. Bizim durumumuzda olanlar çok da güzel anlatmışlar dertlerini ve tavsiyelerini. Dilerseniz buradan onların yorumlarını da okuyabilirsiniz. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-iyi-minimizer-kltc-styen-hangisi.183931/page-23#post-40149170

Derken berlei b510 sütyeni duydum oradan. Aslında diğer toparlayıcı sütyenlere göre fiyatı daha yüksek berlei b510 sütyenin ama söylediklerine göre pek kolay kolay yıpranmıyormuş. Sonra hemen fiyat araştırmasına giriştim. Berlei sütyenin fiyatı yaklaşık 75 lira civarında tabi 25 tl'ye satılan nbb'ye kıyasla biraz pahalı ancak verdiğiniz paraya değecek bir ürün bence :))

Uzatmadan daha da sadede geleyim :)

Berlei sütyeni önce n11'den sipariş ettim ancak yaklaşık 5 gün beklememe rağmen ürün kargoya verilmedim. Bedeni olmadığını ve beklemem gerektiğini söylediler. Sonra güç bela paramı iade aldım ve kadınlar kulübünde yazanların tavsiyesi üzerine baki dalyancı iç giyim sitesinden sipariş verdim. Bir de 1 alana ikinci %50 indirimli kampanyası varmış nasıl sevindim anlatamam :) Hemen iki renk, fotoğraflarını da çekmeyi ihmal etmedim.

https://www.bakiicgiyim.com/sutyen/135-berlei-b510-kucultucu-sutyen.html


Çok şık bir dikimi var berlei sütyenin zaten fotoğraflardan da görebilirsiniz. Ama ayırt edici yanı göğüslerimi toparlayış şekli. Enteresan bir balen yapısı var ve göğüslerimin hacmi neredeyse vücumdumda kayboluyor ve ben bunu hissetmiyorum. Ayrıca forumlarda yazdığı gibi dik bir görünüme kavuşturdu göğüslerimi berlei sütyen. :) Ben çok sevdim bu ürünü kızlar, benimle aynı sorundan müzdarip başka kızlar da bilgilensin edinsin istedim. :))



https://www.bakiicgiyim.com/sutyen/135-berlei-b510-kucultucu-sutyen.html


Ürünü incelemek için buraya >> https://www.bakiicgiyim.com/sutyen/135-berlei-b510-kucultucu-sutyen.html
Bir de siz de berlei b510 sütyen veya toparlayıcı sütyen hakkındaki yorumlarınızı paylaşırsanız çok mutlu olurum. Keyifli günler! :))

Mehmet Öz'den Ağrı dindirici 5 doğal yöntem

Kronik ağrı kesici ilaçlar enerjinizi mi düşürüyor? İlaç kullanmaktan hoşlanmıyorsanız, reçeteniz hazır. İşte mutlu, sağlıklı ve ağrısız b...