17 Oca 2016

Yves Rocher Saç Dökülmesini Engelleyen Şampuan

Merhaba,bilgisayarımın bozulması sebebiyle bir süredir blogumdan uzak kaldım.Bilgisayarım tamir oldu ama bu sefer başka problemler çıktı.10 günlük bir grip yaşadım vs.Sonunda bugün bilgisayarımın başına geçebildim.Bu süre zarfında telefonumdan yeni çıkan ürünleri takip ettim,8 mart indiriminden de bir çok yeni ürün aldım.Hepsini kullandıkça yazmayı umuyorum.
  Gelelim bugünkü yazımın kahramanına...Yves Rocher Saç Oluşumunu Destekleyen ve Dökülmeyi Engelleyen Şampuan.Yves Rocher'in sitesinde ürün şu şekilde anlatılmış;

  "Organik Beyaz Acı Bakla tohumlarında bulunan zengin protein dolu özler sayesinde saç diplerindeki kan dolaşımını hızlandırır. Bu sayede saç oluşumu desteklenir, saç dökülmesi engellenir.Saçlarınız gözle görülür bir şekilde gürleşir.Canlılığını ve gücünü yeniden kazanır."

   Maalesef uzun zaman saç dökülmesi problemi yaşamış ve bunun için bir çok ürün denemiş biri olarak saç dökülmesini önleyen şampuanlara karşı bir ön yargım vardı.Ama yine saçımın dökülmeye başladığı bir dönemde bu şampuan hakkında çok güzel yorumlar duydum.Yves  Rocher mağazasına gittiğimde oradaki müşterilerin de olumlu yorumlarından sonra artık denemek farz olmuştu.
 
  Bu şampuanı yaklaşık üç aydır saç kremi kullanmadan kullanıyorum ve ciddi etkisini gördüm.Kısa süre içerisinde saç dökülmesini kontrol altına alıp,dökülmeyi azaltıyor.Bitkisel içerikli olduğu için bir süre sonra saçları kurutuyor,bu yüzden yağlarla yaptığım maskelerle destekliyorum ve Elseve mucizevi yağı kullanıyorum.Üçü sayesinde saçlarımda bir problem yaşamıyorum.
   Köpürmesi ve temizlemesinden de gayet memnunum,bitki kokusuna sahip.İndirim varken yedekledim ve etkisini kaybetmediği sürece kullanmayı düşünüyorum.Saç dökülmesi probleminiz varsa bir şans verebilirsiniz.200ml ve fiyatı 23tl ama indirimleri takip ederseniz çok uygun fiyatlara alabilirsiniz.
  Bu benim ilk Yves Rocher ürünümdü,sizinde çok sevdiğiniz ve mutlaka denemelisin dediğiniz Yves Rocher ürünleri var mı?
  Mutlu Haftalarヾ(^∇^)

Mehmet Öz'den Ağrı dindirici 5 doğal yöntem

Kronik ağrı kesici ilaçlar enerjinizi mi düşürüyor? İlaç kullanmaktan hoşlanmıyorsanız, reçeteniz hazır. İşte mutlu, sağlıklı ve ağrısız b...