23 Haz 2015

Fusswohl Ayak Kremi

Selamlar,

Bugünkü yazımda Rossmann alışverişimde aldığımdan bahsettiğim Fusswohl Ayak Kreminden bahsetmek istiyorum.

Alman arkadaşım ''Bu kremi mutlaka al'' dediğinde güzel olacağını tahmin etmiştim ama genelde fiyatlarla performansı kıyaslamak gibi bir ön yargımız olduğu için fazla beklentim olmadan kullandım.

Ben  hijyene takıntılı biri olduğum için manikürümü, pedikürümü genelde evde kendim yaparım. Zaten tırnaklarım varla yok arası, üretilirken unutulup son dakika eklenmiş eğretilikte oldukları için zorlanmıyorum. Ayak bakımında en önem verdiğim nokta ise ayağımı rahatsız eden ama vazgeçemediğim ayakkabılarımın verdiği hasarı minimuma indirip  sertleşen deriyi mümkün olduğunca yok etmek.

Bu krem oldukça uygun fiyatlı yanlış hatırlamıyorsam 4.99 Tl. Aldığım zaman geyik yağını kullanmak acaba nasıl akıllarına gelmiş diye düşünmüştüm.  Üzerinde yazdığına göre geyik yağ eski çağlardan beri nemlendirici olarak kullanılırmış, içerisine nemlendirme özelliğini artırsın diye allantoin ve badem yağı da eklenmiş. Aynı zamanda el kremi olarak da kullanılabilirmiş.

Diğer ayak kremleri gibi nane kokmuyor, parfümlü ama rahatsız edici bir koku değil. Ben genelde yatmadan önce ayağımı yıkayıp kurulayıp bu kremi kullanıyorum. Watsons’larda satılan ayak maskesi için kullanılan çorapları da giyip öyle yatıyorum. Ürünün aslında emilmesi normal hızda ama ben ayaklarımın yoğun neme ihtiyaç duyduğunu bildiğim için biraz bolca kullanıyorum kremi. Gerçekten ayaklarımı yumuşacık yaptı bu krem, fiyatına göre performansı çok çok iyi, denemenizi tavsiye ederim.



Ayrıca ilgilenirseniz Fusswohl Ayak Tuzu ve Fusswohl Ayak Spreyi de mevcut. Siz de kullananlar arasındaysanız yorumlarınızı ve aldığınız fiyatı belirtirseniz sevinirim. :)


Sevgilerimle.


Mehmet Öz'den Ağrı dindirici 5 doğal yöntem

Kronik ağrı kesici ilaçlar enerjinizi mi düşürüyor? İlaç kullanmaktan hoşlanmıyorsanız, reçeteniz hazır. İşte mutlu, sağlıklı ve ağrısız b...