13 Eki 2015

MAC: MSF Lightscapade Aydınlatıcı

Merhaba,

Bugünkü yazımda MAC'in meşhur aydınlatıcısı Lightscapade'den bahsetmek istedim.

MAC'in bu aydınlatıcısı permanent yani devamlı mağazada olan bir ürün olmadan önce koleksiyonlarda kapışılan, koleksiyon haricinde Ebay gibi alışveriş sitelerinde yüksek fiyatlardan satılan ve alıcı bulabilen bir üründü. Ben de çok merak edip bir koleksiyonda denk gelince de almıştım.

Öncelikle aydınlatıcı nerede kullanılır diye merak ediyorsanız sevgili makyajblogum' un şu yazısını mutlaka okumanızı tavsiye ederim.

Kısaca anlatmam gerekirse elmacık kemiğinizi belirginleştirip yüzünüze doğal bir ışıltı katmanıza yarayan ürünlerdir aydınlatıcılar.
Kaş altı, burun üstü, dudak üstü gibi yüzünüzde aydınlatmak istediğiniz yerlerde de kullanabilirsiniz. Donuk ve mat görüntünüzü bu şekilde daha canlı, sağlıklı ışıltılı bir görünüme çevirebilirsiniz.

Mineralize SkinFinish (MSF) serisinden olan bu aydınlatıcı 10gr, oldukça fazla ürün var içerisinde.

Resimde de görüldüğü gibi içerisinde mavi damarlar var. Bloggerlar mavi damarları fazla olanların daha güzel ışıltı verdiklerinden bahsetmişlerdi ,maalesef benimkinde fazla damar yok.

Pigmentasyonu çok iyi ama MAC'in tüm mineralize serisinde olduğu gibi toz toz olma sorunu bu üründe de mevcut.

Cilde yedirildikten sonra gerçekten çok doğal ve sağlıklı bir ışıltı veriyor, uzun süre de ciltte sabit kalıyor.

Kullandıktan sonra neden bu kadar sevildiğini anladım. ''Hollywood yıldızlarının yüzündeki ışıltıyı yakalamak'' tabirine en yakın aydınlatıcı sanırım.

Fiyatı 84TL.

Bir başka yazıda görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Mehmet Öz'den Ağrı dindirici 5 doğal yöntem

Kronik ağrı kesici ilaçlar enerjinizi mi düşürüyor? İlaç kullanmaktan hoşlanmıyorsanız, reçeteniz hazır. İşte mutlu, sağlıklı ve ağrısız b...