15 Kas 2014

BENEFİT She Laq Makyaj Sabitleyici

BENEFİT She Laq Makyaj Sabitleyici



Şu tatlı, Şirinlerin iksir şişerlerine benzeyen ufaklığın vaatlerine bakar mısınız? Göz, duhak ve kaş makyajınızı  sabitlemeyi ve siz onu sıcak suyla çıkarana kadar saatlerce orada kalmayı hedefliyor. Bende Benefit'in bütün espirili ve zeki tasarımlarına yaptığım gibi buna da karşı koyamayıp vakti zamanında sepete atıveriyorum. Uzun zamandır beraberiz ama ancak 2-3 kere kullanmışımdır. Nedeni açık, kirpik ve kaşlarınızı semsert hale getiriyor; dudakları ise kurutuyor.



Aslında ürünün çıkış noktası çok hoş. Üzerinde falcı bir kadının size ölümcül bakışlar attığı kutusunun içinden minik bir şişe ve mavi bir tül kese içinde  dört minik fırça çıkıyor. Sırasıyla kaş, ruj, eyeliner ve far için olan bu fırçaları sihirli (!) sıvıya batırıp makyajınızın üzerinden geçiyorsunuz. Sadece bir süre ıslaklık hissediyorsunuz o kadar, sonra kuruyor. Ama kirpikleriniz ve kaşlarınız kuruyunca her mimiğinizde çıtırdamaya başlıyor. Sanki adi plastikten yapılma takma kaş ve kirpikleriniz var. Özelikle kirpikler çok rahatsız edici oluyor.


Sıcak suyla çıkıyor mu, emin değilim. Ama herhangi bir makyaj çıkarıcısıyla rahatça çıkıyor. Rujum ve farım üzerinde bir etkisini görmedim. Sanırım en rahat kullanımı kaşlar üzerinde yapılıyor. Temiz bir rimel veya kaş fırçasıyla kaşları sabitlemek için kullanılabilir. Gerekli mi? Bence değil; bu işi evdeki vazelin daha iyi yapıyor. Boşuna para harcamayın; Benefit'in çok daha güzel ürünleri var. Gidin, onları alın.



Kendime not: Makro çekimler herşeyi büyütüyor. Fırça üzerindeki tüyleri temizle. O gördüğünüz saç değil; fırçaların bulunduğu kesenin ipliklerinden biridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Mehmet Öz'den Ağrı dindirici 5 doğal yöntem

Kronik ağrı kesici ilaçlar enerjinizi mi düşürüyor? İlaç kullanmaktan hoşlanmıyorsanız, reçeteniz hazır. İşte mutlu, sağlıklı ve ağrısız b...