16 Kas 2014

Flormar Mat Touch Fondöten

Flormar Mat Touch Fondöten





Önceki yazımdaki allığın yol arkadaşı olan bu fondöten aslında kardeşimin uzun zamandır aradığı bir üründü. Hem likit, hem sivilceleri kapatacak, hem mat hem de uygun fiyatlı bir fondöten arıyordu. Doğal olarak da bulamıyordu. Kapatıcılık açısından en iyi olanlar pata krem veya stick şeklinde olanlar; onlarda olan sivilcelere sivillce eklemek konusunda çok iyiler. Likit fondötenlerin çoğu mat değil; ayrıca çok akışkanlar. Fiyat konusu  ise malum öğrenci maaşı, ancak yerli markalara yetiyor ama tezgah altı üretim olan bir şeyi kullanamazdı. Flormar'ın fondöteni tüm bu kriterlere uyuyordu.




   Kardeşimin tonu M301 soft beige. En açık 2. tonu bu, yanılmıyorsam 6 tonu var. 16 liralık fiyatı da bize çok uygun geldi.
   Vitamin E içeriyormuş. Kutusunda koyu gözükmesine karşın tene yayılınca ciltle bütünleşti. Pudraya gerek kalmadan mat bir görüntü sağladı.
   Kardeşimin yüzünda sadece deneme amaçlı bir kez kullandık. O yüzden dayanıklılığını bilemiyorum. Ancak çizgilenme yapmadığını söyleyebilirim.
   Yüksek kapatıcılıkta bir fondöten arıyorsanız tercihinizi Flormar'dan yana kullanabilirsiniz. Aklınızda bulunsun.



Kullananlar Flormar Mat Touch Fondöten renkleri, en açık rengi ve fiyatı hakkında yorumları ile diğer okuyuculara da yardımcı olabilirler. :) Yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Mehmet Öz'den Ağrı dindirici 5 doğal yöntem

Kronik ağrı kesici ilaçlar enerjinizi mi düşürüyor? İlaç kullanmaktan hoşlanmıyorsanız, reçeteniz hazır. İşte mutlu, sağlıklı ve ağrısız b...