24 Kas 2014

Rimmel Moisture Renew 700 Nude Delight Ruj


Merhaba, son yıllarda 'yok makyaj' çok moda, doğallık çok ön planda, bu benimde çok sevdiğim bir şey, doğal tonlarda rujlar kullanmayı tercih ediyorum,bu rujda ilk satın aldığım nude rujlarımdandı.
Ambalajı için yorum yapmam gerekirse; Rimmel'in simgesi olan kral tacı ve rujun rengi bana hoş geliyor.

Rujun kendisine gelirsek şeftali tonlarında bir nude ama fondöten gibi duranlardan değil, bu yüzden bütün tenlerle uyum sağlayacağını düşünüyorum, pembe alt tonlu nude rujları da severim ama bu rujun tonu çok zarif duruyor, çok rahatlıkla kullanılabilecek bir renk.

Ruj oldukça pigmentli, bir kere uygulamanız yeterli olacaktır,zaten üzerinden çok geçince bir tabaka oluşturuyor ve çizgilerin arasına doluyor,en iyi sonucu almak için bu ruju olabildiğince az kullanmak gerekiyor, ben bazen uygulamadan önce balm kullanıyorum çünkü biraz kurutabiliyor. Saatlerce dayanmasada kalıcılığı iyi.
   Bu arada rujun kendisine has bir kokusu var, eğer kokulu rujlardan hoşlanmıyorsanız rahatsız edebilir ama genel olarak Rimmel nude delight favori rujlarımdan biri.

 
   Siz de en sediğiniz nude rujunuzun marka ve numarasını paylaşır mısınız?

2 yorum:

  1. Evet canım benim de favori rujlarımdan birisi. Güzel bir inceleme olmuş. İlk yorumun benden olsun istedim :))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Leylacım. Diğer kullananların da yorumlarını bekliyorum.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Mehmet Öz'den Ağrı dindirici 5 doğal yöntem

Kronik ağrı kesici ilaçlar enerjinizi mi düşürüyor? İlaç kullanmaktan hoşlanmıyorsanız, reçeteniz hazır. İşte mutlu, sağlıklı ve ağrısız b...